Midyat Gazete

Uyad Derneğinden 50 Aile'ye Ramazan Yardımı

ÖZEL - ARŞİV

Midyat'ta Bulununan Yaklaşık 50 Aileye Ramazan Yardımı Olarak Temel Gıda Yardımı Yapıldı

Midyat ilçesinde kurulu bulunan Umutla Yaşam Derneği (UYAD) ilçede bulunan fakir ve yardıma muhtaç ailelere yaklaşan Ramazan ayı dolayısı ile temel gıda maddesi dağıtıldı.


UYAD Derneği geleneksel hale getirdiği ve her ay düzenli olarak yapılan yardımlar Ramazan ayının gelmesi ile daha anlamlı olduğunu belirten dernek genel sekreteri Zeyni Bedir, "Derneğimiz düzenli olarak her ay dul, yetim, fakir ve yardıma muhtaç insanlarımıza yardımlarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Onbir ayın sultanı olan Ramazan ayının yaklaşması ile sosyalleşmenin, yardımlaşmanın ve kaynamanın olduğu bu mübarek ayda yardımlar daha bir anlam taşıyor. Amacımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının bir kısmı dahi olsa karşılamak amacı ile bu yardımlarımızı yapıyoruz."dedi


Midyat ta dernek tarafından tespit edilen ve acil ihtiyacı olan yaklaşık 50 aileye, temel gıda maddesi olarak; şeker, yağ, çay ve pirinçten oluşan gıda paketleri makbuz karşılında ailelere teslim edildi.


UYAD Derneğinin yaptığı yardımlardan dolayı Hamdiye Yılmaz, çok mutlu olduğunu belirterek, yapılan yardımlardan dolayı dernek yetkililerine teşekkür etti. 



Kaynak : Salahattin EROL- Midyatgazete.com HABER YAYIN TARİHİ : 27 Ağustos 2009, 16:07

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.