Midyat Gazete

Yeni İşyeri Açılışına Katılan Başkan, Bölge Halkının Yeni İşyerleri Açmasını İstedi

ÖZEL - ARŞİV

Mardin'in Midyat ilçesinde yeni yerine taşınan Ensar Giyim mağazası açılışına katılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yusuf Demirdağ, yeni işyerleri açılması yatırımcıları ilçeye beklediklerini ve yatırım yapmalarını istedi.

Midyat insanına en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Ensar Giyim açılışına, çok sayıda davetli katıldı. Başta Esnaflar Odası Başkanı Yusuf Demirdağ ve Otomobil ve Şoförler Odası Başkanı M. Zeki Ayyıldız'ın açılış kurdelesini kestiği Ensar Giyim işyeri açılışına çok sayıda davetlide katıldıç.

 

Esnaflar Odası Başkanı Demirdağ, açılışta, bölge halkının en büyük sorunu olan işsizliği yenmek için yeni işyerlerini açılmasını bekliyoruz ve destekliyoruz ve yani yatırımcıları beklediklerini söyledi.

 

Oda Başkan Demirdağ, genç işyeri sahibine başarılar dileyerek, bu işyerinin uzun yıllar boyunca hizmet edip kalıcı olmasını temenni etti. Demirdağ, şöyle devam etti: "Açılışını yaptığımız Ensar Giyim, bölgede ihtiyaç olan bir işyeriydi. İşyeri sahibinin başarılı olacağına inancım tamdır. Bir yerleşim biriminin kalkınması için, orada esnafın çok çeşitli olması gerekir. Midyat'ta esnafımızın daha canlanması için ve bu kriz ortamından kurtulmak için herkesin yatırım yapmasını istiyoruz. Midyat her geçen gün gelişip ilerlemektedir. Ancak işsizliğin çok yoğun olduğu bir kenttir. Midyatlı olup ta başka yerde yatırımları olan iş ve sanayici durumundaki vatandaşlarımız Midyat'a da yatırım yapmalarını istiyoruz ve bekliyoruz. "dedi.

 

Oda başkaları daha sonra işyerinde alışveriş yaparak katkıda bulundular.

 

 

 


Selahattin EROL : Haber Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009, 13:54

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.