Midyat Gazete

75. Yıl İMKB Okulundan Anlamı Davranış

MİDYAT

Midyat’ta 75. Yıl İMKB Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından çıkartılan derginin gelirleri ile muhtaç öğrencilere gıda yardımı yapıldı. Muhtaç aileler emeği olanlara dua etti.

75.Yıl İMKB Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından çıkarılan 'Midyat Abbara' isimli dergisinin satışından elde edilen gelir ile Midyat'ta çeşitli okullarda okuyan fakir ve yetim öğrencilere gıda yardımı yapıldı.

Yüz aileye 75 TL değerinde Ramazan paketi hazırlanarak bu işte görev alan öğretmenler tarafından bizzat evlerine gidilerek elden teslim edildi. Öte yandan yapılan yardımların dışında muhtaç 30 öğrenciye daha yardım yapılacağı bildirildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan okul müdürü Yılmaz Ölmez, Böyle bir proje gerçekleştirmekten dolayı, öğretmen ve öğrencileri adına gururlandıklarını ve duygulandığını dile getirdi. Ölmez "Okulumuzun fiziki yönden birçok eksiği varken ve elde edilen gelir ile bunları onarmak varken fakir ve yetim öğrencilere yardım etmenin daha önemli olduğuna karar verdik. Sadece kendi öğrencilerimize değil diğer okullarda okuyan öğrencilere de yardım etmeye çalıştık ve bu projenin başarıya ulaşması bizleri mutlu etti."dedi.

Çalışmanın başarıya ulaşmasında emeği geçen öğretmenleri tek tek sayan Ölmez "Abbara Dergisi'nin başarıya ulaşmasında; Yahya Aslan, Mehmet Dursun, Müslüm Gürsesi Kadri Alğan, Tuncay Ölmez, Derya Çıngıl, Serpil Bozan, M. Latif Gündüz, Murat Ölmez, Şükrü Gürgün isimli öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim ve bu tür sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceği. "ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.