Midyat Gazete

Açık Öğretim Sınavlarına Soğuk Havaya Rağmen İlgi Fazla Oldu

MİDYAT

Mardin'de Açık Öğretim sınavlarına soğuk havaya rağmen ilgi fazla oldu.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Mardin başta olmak üzere Açık Öğretim Lisesi sınavları yapılıyor. Bugün ve yarın 4 ayrı oturumda gerçekleştirilecek olan sınavlara Açık Öğretim Lisesi'nde okuyan öğrenciler soğuk havaya rağmen ilgi fazla oldu.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Açık Öğretim Ortaokulu (AÖO), Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) sınavları 2–3 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

 

2–3 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınavlar: Artuklu, Kızıltepe, Nusaybin, Derik (cezaevi) ve Yeşilli ilçelerimizde yapılacaktır.

 

Sınav evrakları, sınavların gerçekleştirileceği tüm ilçelere güvenli bir şekilde ulaştırılmıştır. Ayrıca sınav evraklarının sınav günlerinde sınavın yapılacağı okullara ulaştırılması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Mardin ilimizde ve ilçelerimizde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşen kar yağışı sonucunda kamusal hizmetlerin aksamaması için kurulan ve 24 saat esasına göre hizmet veren Mardin Valiliğimiz Kriz Koordinasyon Merkezi'de sınavların sağlıklı bir biçimde yapılması noktasında gerekli koordinasyonu sağlamıştır.

 

Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.