Midyat Gazete

Aday Adayı Abdulhakim KAYA Midyat Gençlik Derneği'ni Ziyaret Etti

MİDYAT

Ak Parti İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhakim KAYA Midyat Gençlik Derneği Üyeleriyle bir araya geldi.

İş Adamı, Midyat İş Adamları Derneği (MİYAD) Başkanı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhakim KAYA, Midyat Gençlik Derneği (MİGDER) yöneticilerini ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda yapılan görüşmede Abdulhakim KAYA hazır bulunan dernek üyeleriyle tanıştıktan sonra Midyat sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. Başkan KAYA, Dernek üyelerinin merak ettiği soruları da cevapladı. 

Abdulhakim KAYA, Belediyecilikte büyük tecrübeleri olduğunu belirterek şunları söyledi : " 2019 Yerel Seçimlerinde Midyat Belediye Başkanı seçilmem halinde bu belediyecilik tecrübelerimden faydalanarak Midyat'ı modern bir Belediyecilik anlayışı ile yöneticeğiz. Gençlerle birlikte elele vererek büyük projeler gerçekleştireceğiz. Her alanda her kesim ile ilgili büyük projelerimiz var. Midyat ilçesini Midyat'lılarla birlikte yöneticeğiz. " 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Migder Başkanı Fatih MARAL ise : " Abdulhakim KAYA Başkanın gençlere önem verip derneğimizi ziyaret edip, bizlerle fikir alışverişinde bulunması bizi mutlu etmiştir. Kendilerine bu süreçte başarılar diliyoruz. " dedi. 

Görüşmeye Abdulhakim KAYA'nın yanısıra Midyat İyilik Sevenler Derneği Başkanı Hekim ARSLAN, MİGDER Başkanı Fatih MARAL, Migder Başkan Yardımcısı Halil POLAT ve Dernek üyeleri katıldı. 

Veysel EKİN - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Midyat Mardin 5 Yıl Önce

Sayın Midyat Mardin, Hakaret içeren yorumunuz nedeniyle ilgili kurumun yazılı isteği üzerine ip adresiniz ve giriş bilgileriniz paylaşılarak, Hakarette bulunduğunuz kurum tarafından Hukuksal işlemler başlatılmıştır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.