Midyat Gazete

Ak Parti Aday Adayı Dr. Aksoy'dan Midyat Kadın Kollarına Ziyaret

MİDYAT

AK Parti aday adayı Dr. Mehmet Abdullah Aksoy, Midyat AK Parti Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti.

 

AK Parti Mardin 25. Dönem milletvekili aday adayı olan Dr. Mehmet Abdullah Aksoy, Midyat teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Midyat ilçe başkanı Av. B. Melih Güneştan, Kandın Koları Başkanı Av. Neşe Ergen, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Ziyarette kendinsen söz ederek konuşmasına başlayan aday adayı Dr. Aksoy "Eğer Allah izin verirse, destek verirseniz partimin de teveccühüyle bizde bu utlu yolculuğa başladık, İnşallah tamamına erdirirse bizde bahtiyarlardan oluruz. Bu millete, memleketime, hizmet etme yolculuğunda Allah nasip ederse kendimizi gerçekten bahtiyar hissederiz."dedi.,

Teşkilatlara ve teşkilatlanmaya yabancı olmadığını işaret eden Dr. Aksoy, AK Parti'nin kuruluşunda aktif rol aldığını ve bu hareketin içerisinde olduğunu vurguladı. Aksoy "Özellikle kadın kolları bazında, bu dava bu hareket kadınlarımızın omuzlarında yükseliyor. Bunun değerini de biliyoruz. İnşallah, Allah bize de nasip ederse bizim Mardinimiz için hem siyasette hem de bürokraside edindiğimiz tecrübeleri hizmete dönüştürme yolculuğunda biz de varız diyoruz."şeklinde konuştu.

Mardin'de aday adayı olanların hepsinin değerli olduğunu işaret eden Aksoy, "Bu kutlu yolculukta sizlerin desteği ile inşallah partimiz de teveccüh gösterirse bu uğurda çaba göstereceğiz."diyerek destek istediğini kaydetti.

Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Av. B. Melih Güneştan ise partilerine gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirirken, başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret için kısa bir konuşma yapan AK Parti Midyat Kadın Kolları Başkanı Av. Neşe Ergen " Milletvekilleri aday adaylarımız arasında Kadın Kolları yönetimi ile bir arada bulunmak isteyen aday adaylarımızdan biri olan sayın Dr. Mehmet Abdullah Aksoy'a öncelikle Kadın Koları Yönetimim adına teşekkür ederim. Teşkilatımızın önemli birimi olan ana kademe yönetimi gibi kadın kolları yönetimini de önemsemeleri özellikle görüşmek istemeleriyle bizleri onurlandırdı. Bu davranışlarıyla kadınlara verdiği önemi ince bir mesajla veren, ekip ile çalışmanın teşkilatlanma yapısının bilincinde olan aday adayı Aksoy'u tebrik ediyor, başarılar diliyorum."şeklinde konuştu.

Ziyaret, Kadın Kolları adına Av. Neşe Ergen'e verilenn bir demek gülle sona erdi.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.