Midyat Gazete

AK Parti Adaylarından İlk Açıklama Erin'den Geldi

MİDYAT

AK Parti'nin Mardin listesine 4. sıradan giren Abdullah Erin yayınladığı mesajla aday adaylarına teşekkür etti.

Erin mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletvekilli adaylığı için istifa ettiğim 10 Şubat 2015 tarihinden aday listesinin açıklandığı tarihe kadar geçen iki aylık süreçte yapılan temayül yoklamaları ve anketlerde büyük kadirşinaslık gösterip bizi bağrına basan, dua ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bütün teşkilat mensuplarımıza, Mardin'li hemşehrilerime ve STK/Meslek Kuruluşları temsilcilerine en kalbi sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Hangi makam ve mevkide olursam olayım bu güven ve teveccühe her zaman layık olmaya çalışacağımdan hemşerilerimin hiçbir şüphesi olmasın.

 

Listeye girme başarısı gösteren çok değerli milletvekili adaylarımıza başarılar dilerken, en büyük teşekkürü ve takdiri ise, iki aylık aday adaylığı sürecinde emek sarfeden, çok seviyeli ve saygın bir tavır sergileyen aday adaylarımızın hakkettiğini düşünüyor, hepsini bu olgun tavırları için kutluyor, sağlık, başarı ve esenlik diliyorum. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.

Kaynak: www.AjansMidyat.Com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Salih BAYAR -İskenderun MARDER... 9 Yıl Önce

Böyle aile ve devlet terbiyesi almış bir insanın yeri de 4.sıra olmamalı,böyle siyasi bir terbiye erbabını da bulmak zor meclisi sizde bende izliyoruz.Sn Erin,i alkışliyanı alkışliyorum tüm okuyuculara selamlar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.