Midyat Gazete

Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Melih GÜNEŞTAN Hastaneyi Ziyaret Etti

MİDYAT

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Av. B. Melih Güneştan Devlet Hastanesi yetkililerini ziyaret etti. Güneştan “ Devlet Hastanemizin sorunlarının giderilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.”dedi

AK Parti İlçe Başkanı Av. B. Melih Güneştan, Hastane yetkilileri ziyaret etti. Ziyarette, Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Bilal Arıkan, Hastane Müdürü Beyazıt Arslan, Yardımcısı Hıdır Akıncı, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Yonca Altınok hazır bulundu.

'Her zaman yanlarındayız"

Ziyarete ilişkin açıklamada buluna Başkan Güneştan " Devlet Hastanemizi fırsat buldukça ziyaret etmeye çalışıyoruz. Farklı zamanlarda, yatan hastalara moral ziyaretleri gerçekleştirdiğimiz gibi, hastanemizin yöneticilerini de ziyaret ediyoruz. Hastanemiz ile ilgili ne gerekiyorsa her zaman yapmaya hazırız. Bu anlamda yaşanan bir takım sorunların giderilmesi için üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz."dedi.

"Vatandaşlarımızın menfaati önceliğimizdir"

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Güneştan "Attığımız her adımda vatandaşlarımızın menfaati önceliğimiz olduğu gibi, ilçemizde görev yapan hekimler ve sağlık çalışanlarının da her zaman yanındayız. Bu anlamda hastanemizin yöneticilerini ve sağlık çalışanlarının çalışmalarında başarılar diler, hastaneye gelen vatandaşlarımızın şifa bulmasını ümit ederiz."diye konuştu.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hastane Müdürü Beyazıt Arslan, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için çaba sarf ettiklerini ve hizmet kalitesini arttırmak için gayretlerinin devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.