Midyat Gazete

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı, 'Midyat-Estel' Yolu' ilgili açıklama yaptı.

MİDYAT

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı Tanıtım Medya Başkanlığı, HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan’ın Mecliste gündeme getirdiği ‘Midyat-Estel’ Yolu’ açıklaması ile ilgili açıklama yaptı.

MİDYAT - AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı Tanıtım Medya Başkanlığı, HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan'ın Mecliste gündeme getirdiği 'Midyat-Estel' Yolu' açıklaması ile ilgili açıklama yaptı.

 

Konu ile ilgili AK Parti İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Sait Turgut tarafından yapılan açıklamada, "Geçen gün TBMM genel kurulunda söz alan HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Arslan sözde Midyat-Estel arasındaki yol sorununu fotoğraflar göstererek meclis kürsüsünde tiyatro oynayıp, her zamanki gibi meclis kürsüsünde de şovunu yapmıştır. Yıllardır Midyat-Estel yolu bu kadar kötü durumdayken ve Mardin Büyükşehir Belediyesine ait sınırları içerisindeyken, Mardin Büyükşehir Belediyesinin hiçbir girişimde bulunmamasının sonucunda Midyatlı hemşerilerimizin ve STK'ların her platformda haklı olarak dile getirdikleri bu meseleyi maalesef Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından dikkate alınmadığı gibi bu yollar yapılmamıştır. Midyat Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Melih Güneştan ve Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu'nun ısrarcı girişimleri ve Mardin Milletvekilimiz Sayın Orhan Miroğlu'nun bizzat Ulaştırma Bakanımız ile yaptığı görüşmeler sonucunda Midyat Estel yolu dahil, Midyat'ın çevre yolları olmak üzere ortalama 24 kilometrelik yol Ulaştırma Bakanımız tarafından ihalesi yapılıp ulaştırma bakanımız tarafından yapılacaktır. Şimdi Mehmet Ali Aslan'a soruyoruz, projesi çizilmiş, ihalesi yapılmış, şantiyesi kurulmuş ve teknik konuları bitme aşamasında olan, en kısa sürede yapımına başlanacağı bu yollarımız için HDP Batman Milletvekili olarak meclis kürsüsünde bu fotoğrafları gösterip şov yapmak yeni mi aklınıza geldi. 13 yılı aşkındır Ak Parti hükümeti döneminde yaptığı hizmetler milletimizin gönlünde hiç unutulmayacak izler bırakmıştır. Mehmet Ali Aslan'ın yaptığı kendini öne çıkarma ve bu hizmetten kendime nasıl pay çıkartırım hevesinden başka hiç bir şey değildir. Ama milletimiz ve özellikle Midyatlı hemşerilerimizin bu olayın farkında olduğunu kamuoyuyla paylaşmak istediğimizi belirtmek isteriz." ifadeleri kullanıldı. 

 


Kaynak: midyatweb

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.