Midyat Gazete

Ak Parti Midyat İlçe Başkanlığından Gazetecilere Kahvaltı

MİDYAT

Midyat AK Parti ilçe teşkilatı ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle kahvaltı programı düzenledi. İlk kez gazeteciler onuruna düzenlenen programın ev sahipliğini Tanıtım ve Medya Başkanı M. Sait Turgut yaptı.

İlçe teşkilat binasında basın mensupları onuruna verilen kahvaltı programına; İlçe Başkanı Av. B. Melih Güneştan, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Sait Turgut, Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış, yönetim kurulu üyeleri ile ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

Samimi bir havada düzenlenen kahvaltı programının bir ilk olduğunu belirten gazeteciler, kamu yararına yaptıkları görevlerinde yer yer çektikleri sorunları dile getirdi.

Gazetecilerin gününü kutlayan Teşkilat Başkanı Av. B. Melih Güneştan, kahvaltı programına basın mensuplarının katılmasından dolayı teşekkürlerini iletti.

Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Sait Turgut ise "Toplumun cefakâr ve fedakâr mesleklerinden olan gazeteci arkadaşlarımızı aslında bir gün değil, gönül ister ki her gün hatırlar ve gereken sevgi ve saygı gösterelim. Değerli Basın mensubu arkadaşlarımıza ufak bir jest olması münasebetiyle 10 Ocak cumartesi günü, parti binamızda hazırladığımız kahvaltıya icabet ettiğiniz için teşekkür eder 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlarım."ifadelerini kullandı.

Gazeteciler, teşkilat tarafından onurlarına ilk kez program düzenlenmesinden dolayı başkan ve partililere teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.