Midyat Gazete

AK Parti Midyat İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirdi

MİDYAT

AK Parti Midyat İlçe Teşkilatı, aylık İlçe Danışma Meclisi toplantısı, gerçekleştirdi.

AK Parti Midyat İlçe Teşkilatı, aylık İlçe Danışma Meclisi toplantısı, gerçekleştirdi.

 

AK Parti Midyat İlçe Teşkilat binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan, Ak Parti İlçe Koordinatörü Şehmus Akbacı, Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış, Kadın Kolları Başkanı Neşe Ergen, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

 

Güneştan, açılışta yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak seçimlere değindi. Seçim çalışmalarının başladığını ifade eden Güneştan, aday adaylık süreciyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

 

Herkesin aday olabileceğini vurgulayan Güneştan, "seçim süreci seçim takvimi başlamıştır. Midyat için ve ilkemiz için çok önemli bir seçimdir. Midyat hak ettiği ve layık olduğu yerde olmalıdır. Midyat şu anda mecliste temsil edilmiyor. Midyat ilçesi mecliste temsil edilmelidir. Allah'ın izni ile bu seçimlerde teşkilatımız üzerine düşen görevi yapacak. Bu seçimlerde Midyat'tan genel merkezin takdir ettiği bir aday listede yer alır. Buda bizleri sevindireceği gibi Midyat daha güçlü yerlere gelir."dedi.

 

Daha sonra divan kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığına Engin Baştuğ, Başkan yardımcılığına Şehmus Kutlu, Nermin Diri ve Nurullah Aklan getirildi.

 

Ak Parti aylık olağan faaliyet raporlarının okunmasının ardından, dilek ve temennilere geçildi. Yapılan çalışmalar ve seçimlerde izlenmesi gereken konular üzerine görüşüldü.

 

Toplantın ardından, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Mardin'den aday adaylığı için başvuruda bulunan, bazı adaylardan Murat Nasıroğlu, Süleyman Çelik ve Hamdullah Kadir Hamidi'de birer konuşma yaparak kendilerini tanıttı. 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erola

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.