Midyat Gazete

AK Parti Midyat İlçe Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı.

MİDYAT

Kongrede, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Atilla Yarış, seçildi.

AK Parti Midyat İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan kongresi yapıldı.

 

Kongrede, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Atilla Yarış, seçildi.

 

Kocatepe İlkokulu konferans salonunda yapılan kongrede Yarış'ın teşekkür konuşmasında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençliğin sesi, gözü kulağı olacağını, bu yolda belirlenen hedefe hep birlikte emin adımlarla yürüyeceklerini söyeldi,

 

Yarış şöyle konuştu: "Asil, çalışkan kendini bilen genç kardeşlerim. Ak partili olmanın Ak parti'de genç olmanın gururunu nasıl hissediyorsak, sorumluluğunda bir o kadar farkındayız. Mensubu olduğumuz bu dava tüm dünya mazlumlarının son umudu dur."dedi.

 

Bu ailenin içinde olmaktan guru duyduğunu ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan ise, burada olmak sizlerin arasında olmak çok önemli bir duygu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

 

"Bizden sonraki kadroları oluşturacaklar sizlersiniz. Genç arkadaşlarımız bu partinin misyonunu, vizyonunu her zaman anlatacak sizlersiniz. Bizim sizlerden özellikle istediğimiz ve öncelimiz patiye sahip çıkmanızdır. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Ak partinin kurucu ve liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'un vermiş olduğu mücadelenin en önemli noktasında olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye bir sistem değişikliği düşünüyor. Partimiz bunu düşünüyor ve bu Türkiye'nin önünü açacak bir dönemdir. Türkiye'nin önünü açması Kürt sorununun çözümü açısından çok önemli bir seçim olarak görüyorum. Bu açıdan elinizden gelen gayreti yerine getirerek dah çok çalışmalız. "diye konuştu.

 

Kongreye Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu, İlçe Başkanı Melih Güneştan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Ergen, il ve ilçe yöneticileri çok sayıda partili ve milletvekili aday adayları katıldı.

 

Yapılan konuşmaların ardından tek lirse ile gidilen seçimlerde Atilla Yarış başkan seçilerek görevine başladı.

 

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Midyat Akgenç 9 Yıl Önce

Değerli Atilla Başkan Bu Göreve yeniden seçilmeniz bizi çok mutlu etti. Öte yandan Eski Başkanımız Fatih MARAL ile kongre'de gösterdiğiniz birlik ve beraberlik takdiri şayandır. İkinizi de birlik içinde başarılar. Bu şekilde kimse davamızdan bizi edemez.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.