Midyat Gazete

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Nasıroğlu Midyat'ta İstişare Toplantısı Düzenledi

MİDYAT

Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan işadamı Murat Nasıroğlu akrabaları, yakın çevresi, sevenleri ve partililerle istişare toplantısında buluştu. Nasıroğlu memlekete hizmete talip olduğunu kaydetti.

Ak parti 25. Dönem Mardin Milletvekili adayı adayı olan Murat Nasıroğlu tarafından Matiat Otel'de düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Av. B. Melih Güneştan, Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış, belediye encümenleri, Ezidi ve Süryani cemaat temsilcileri, mahalle muhtarları, aile dostları, yakın akrabaları ve partililer katıldı.

Programda konuşma yapan İşadamı Nasıroğlu, Ak Parti'den aday adayı olmasını nedenini açıkladı. Nasıroğlu, aile dostları yakın çevresi ve abisi Şehmus Nasıroğlu'nun onaylaması üzerine aday adayı olduğunu belirtti. Nasıroğlu "Sizlere hizmet etmem için aday oldum. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına bu istişare toplantımızı düzenledik. Burada hem kişisel olarak hem genel olarak desteğinize ihtiyacımız var. Memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz."ifadelerini kullandı.

Konuşmasında, Midyat başta olmak üzere Mardin ve tüm ilçeleriyle ilgili projelerine değinen Nasıroğlu, aday adayı olan tüm hemşerilerine başarı dileklerinde bulundu.

Ardından kürsüye çıkan Ak Parti İlçe Başkanı Av. B. Melih Güneştan yaptığı kısa konuşmada işadamı Nasıroğlu'na adaylık sürecinin kendisine, ailesine hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.

Daha sonra kürsüye çıkan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu yaptığı konuşmada, tüm aday adaylarına başarılar dilerken, kardeşi ve partisine destek istediğini belirtti.

Program katılımcılar onuruna verile yemekle sona erdi.

 Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.