Midyat Gazete

AK Parti'den Terörden Zarar Görenler İçin Yardım

MİDYAT

AK Parti Genel Merkezinden, sokağa çıkma yasağı olan Güneydoğu ilçeleri ve terörden zarar görenler için Mardin’in Midyat’ta yerleşen ailelere yardım

AK Parti Genel Merkezinden, sokağa çıkma yasağı olan Güneydoğu ilçeleri ve terörden zarar görenler için Mardin'in Midyat'ta yerleşen ailelere yardım. 


Nusaybin, Dargeçit, Şırnak, Cizre, Silopi, İdil ve Sur'dan gelen ailelere dağıtılmak üzere içinde battaniye, bot, elektrikli ısıtıcı, çocuk bezi, kuru erzak yardımından oluşan Bir TIR yardım malzemesi Midyat ilçesine ulaştı. 


AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, ilçelerini terk etmek zorunda kalan vatandaşların, yaralarını sarmak amacıyla AK Parti Genel Merkezi düzenlemiş olduğu kampanyası kapsamında Bir TIR dolusu yardım malzemesi hak sahiplerine dağıtılmak üzere Midyat'ta geldiğini söyledi. 

Sokağa çıkma yasağı bulunan ilçelere yardım kampanyasının Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla gerçekleştirildiğini belirten Güneştan, "Destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz. Nusaybin, Dargeçit, Şırnak, Cizre, Silopi, İdil ve Sur ilçelerinden göç eden ailelere ulaştırmak için çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz. Bir TIR dolusu yardımı depolara indirdik. Daha önce tespit edilen ailelere dağıtılmak üzere çalışmalarımızı yapıyoruz. Yardım malzemelerinin hak sahiplerine en kıssa sürede başlayacağız. Yardım kolileri hak sahiplerine evlerinde ziyaret edilerek dağıtılacak."dedi.

 

Yardım kolilerinde, battaniye, bot, ayakkabı, elektrikli ısıtıcı, çocuk bezi ve tabak, bardak, çatak, kaşık gibi mutfak malzemeleri bulunduğunu söyledi. 

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.