Midyat Gazete

Aslan, Merkez Yönetim Kurulu Başkanlığına Getirildi

MİDYAT

Midyatlı işadamı ve politikacı Ayhan Aslan, Türkiye Gençlik Konfederasyonu (TGK) Merkez Yönetim Kurulu’nda Halkla İlişkiler Başkanlığı’na seçildi.

Türkiye genelinde uyuşturucu ve terör örgütlerinin tuzağına düşen gençlerin topluma kazandırılması konusunda başarılı çalışmalara imza atan TGK olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede merkez yönetim kuruluna seçilen Midyatlı İşadamı ve siyasetçi Ayhan Aslan'da Halkla İlişkiler Başkanlığına getirildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Aslan " Ülkemizin teminatı olan gençlerimize yönelik başarılı çalışmalara imza atan TGK'da yönetimde yer almanın haklı mutluluğu içerisindeyim. Gençlerimizi uyuşturucuya ziyan etmemek için doğru zamanda doğru yolda olmaları için, terör örgütlerinin tuzağına düşmemeleri ve memleketimizin geleceğinin değerini bilmeleri için önce insan demeleri için kolları sıvadık. Ellerinden tutmak ve yol göstermek adına Türkiye Gençlik Konfederasyonu'nda inşallah başarılı adımlar atacağız."dedi.

Federasyonumuzun amacı; Gençliğin zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak sağlığının korunması, tüm terör gruplarından korunmaları gerektiğinin altını çizen Aslan "Çok önemli görev ve sorumluluk alanı içerisinde olan federasyonumuz, gençlerle daha güzel yarınları hedefliyoruz. Toplumumuzun huzur ve barış içinde yaşamasına, kişilerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak, temiz bir çevrede, ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı olarak yetişip gelişmesi çok önemli bu anlamda da büyük önemli bizlere önemli görevler düşüyor. Bu vesileyle verilen görevin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."dedi.

TGK Genel Başkanı Rıdvan Söylemez başkanlığında merkez yönetim listesi şöyle; Ali Alaboyun Siyasi ve Hukuk İşleri, Barış Soyuçok Teşkilat, Furkan Sarıca Tanıtım ve Medya, Usame Güleç Üniversiteler, Cengiz Tarkan Sosyal İşler, Nezahet Özgenç Kadın Hakları, Engin Dağ İnsan Hakları, Ali Nasıroğlu Ekonomik İlişkiler, Ayhan Aslan Halkla İlişkiler Başbakanlığına getirildi. Konfederasyonun Genel Sekreterliğine ise Veysi Ateş getirildi.

Kaynak:www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.