Midyat Gazete

Atilla Perde'den Enflasyonla Mücadeleye Destek

MİDYAT

Midyat'ta Faaliyet Gösteren Atilla Perde Firmasından Enflasyon İle Topyekun Mücadeleye Destek Geldi

Geçtiğimiz Ay Hazine Ve Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK tarafından açıklanan ve yıl sonuna kadar firmaların ürünlerinde yüzde 10 indirim yapmalarını sağlayan Enflasyonla Topyekun Mücadele Destek programına katılım devam ediyor. Ülke genelinde bir çok firma Enflasyon İle Topyekun Mücadele Programına yoğun ilgi göstererek büyük katılımlar gösteriyor. 

İlçemiz Midyat'ta daha önce de bazı firmalar Enflasyonla İle Topyekun Mücadele Programına destek göstermişti. Bir destek te bugün Atilla Perde Ev Tekstili firmasından geldi. Seçkin Perde markalarının yanı sıra ev tekstili ürünleriyle hizmet veren Atilla Perde firması Enflasyonla İle Topyekın Mücadele Programına katılım sağlayarak bütün ürünlerinde %10 İndirim Yaptı. İndirim, yıl sonuna kadar devam edecek. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Atilla Perde Yetkilisi Atilla DURMAZ Şunları Söyledi : "Ülkemizin içinde bulunduğu enflasyonla mücadele etmek için, bizde elimizi taşın altına koyarak Enflasyonla Mücadele Programına destek olduk. Bütün ürünlerimizde Yüzde 10 İndirim yaptık. Ülke olarak ekonomiye canlılık katmak için hepimiz mücadeleye destek olmalıyız. Kazancımızdan biraz feragat ederek enflasyonla mücadeleye destek vermeliyiz. Bütün esnaf ve firmalara da indirim yapmaları için çağrıda bulunuyorum.. "

Perde ve ev tekstili ürünlerinizi indirimli temin etmek için Ulucamii Mah. Seyfettin Güneştan Caddesi Hsc Apartmanı altında bulunan Atilla Perde mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.