Midyat Gazete

Bu Diş Kliniği Midyat'a Çok Yakıştı

MİDYAT

Midyat'ta Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi. Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Oğuzhan Bingöl ve beraberindekiler kente hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Gölcük Mahallesi, Cizre Yolu üzeri İnci Apartmanı'nda hizmete giren kliniğin açılış törenine; Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Belediye Başkan vekili Baki Aksoy, başkan yardımcıları M. Tevfik Baysal, Ali Şahin, Milli Eğitim Müdür vekili Siraç Badur, Hastane Başhekimi Dr. Osman Özdemir, İl Meclis üyesi Mekan Taş, Müftü Mehmet Şafi Bilik, Süryani Kiliseler Vakıf Başkanı Anto Nuay, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yusuf Demirdağ, Emek Veren Kadın İstihdam Derneği (Ekider) Başkanı Avukat Neşe Ergen, eğitim sendikaları temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış kurdelesinin ardından klinikte incelemelerde bulunan heyet, burada Klinik Müdürü Adnan Alkan ve Diş Hekimi Mehmet Rıda Aksoy'dan bilgi aldı.

Adnan Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'nin tarihi kente yakıştığını vurgulayan Kaymakam Oğuzhan Bingöl " Diş, bence en önemli tedavi olunması gereken ihtiyaçlardan birisi. Burası da tüketen değil, üreten bir merkez. Midyat'a da yakışan buydu." ifadelerini kullandı.

Son sistem cihazlar ve 3 diş hekiminin hizmet verdiği klinikte; İmplant, ortodontik tedavi, diş eti tedavisi, lazer sistemli diş beyazlatma, estetik dolgu, kanal tedavisi, gömülü diş çekimi, panoramik röntgen hizmetleri veriliyor.

Kadim kent Midyat'a yakışan bir klinik kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Klinik Müdürü Adnan Alkan " Birikim ve tecrübelerimizle birlikte tüm imkânlarımızı seferber ettik. Her anlamda yıldızı parlayan Midyatımıza yakışır bu kliniği kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Midyatlılarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz."diye konuştu.

Açılış töreni dilek ve temennilere son buldu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.