Midyat Gazete

Demirdağ ve Üstün Nişan yüzüklerini Şahin taktı - Midyat Haber

MİDYAT

Veysi Şahin, Sabri Üstün ve Derya Demirdağ çiftinin nişan yüzüklerini yüzlerce kişinin önünde taktı.

Midyat'ta Kurban Bayramı için gelen 21 Dönem Mardin Milletvekili, Veysi Şahin, Sabri Üstün ve Derya Demirdağ çiftinin nişan yüzüklerini yüzlerce kişinin önünde taktı.

 

21. Dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin, Kurban Bayramı dolayısı ile geldiği Midyat'ta siyasetçi işadamı Edip ve Mercan Demirdağ' kızı Derya Demirdağ ve işadamı Abdulkadir Süreyya Üstün çiftinin oğlu Sabri Üstün Üstün'ün Matiat otel'de düzenlenen töreninde nişan yüzüklerini taktı.

 

Şahin, tören salonunun da çiftlerin nişan yüzüklerini taktıktan sonra mutluluklar dileyerek, salonda bulunana vatandaşları selamlayarak bayramlarını kutladı.

 

Derya ve Sabri, nişan yüzüklerini Şahin taktığı için tarifi mümkün olmayan bir sevinç ve heyecan yaşadıklarını dile getirerek, ''Çok heyecanlı, çok mutluyuz'' dediler.

 

Derya ve Üstün ise nişan yüzüklerini Veysi Şahin takmasının çok özel bir duygu olduğuna belirterek, ''bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak nişan yüzüklerimizi takması bizleri çok mutlu etti. Şahin'e buradan tekrar çok teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

 

 

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Sevda Midyat 10 Yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.