Midyat Gazete

Güneştan, Midyat'a İnşaat Fakültesi Müjdesini verdi

MİDYAT

AK Parti Midyat ilçe teşkilatında yapılan olağan ilçe danışma toplantısında sorunlar masaya yatırıldı. Toplantıda yaklaşan genel seçimler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

İlçe teşkilatında yapılan toplantıya Belediye Başkan Vekili M. Nezir Ağırman, Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal, AK Parti İlçe Başkanı Av. B. Melih Güneştan, Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış, Kadın Kolları Başkanı Neşe Ergen, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Okunan gündem maddeleriyle başlayan toplantı İlçe Başkanı Güneştan'ın konuşmasıyla devam etti. Yaklaşan genel seçimlere atıfta bulunan Güneştan, mutlaka en az bir milletvekilinin Midyat'tan çıkması gerektiğini hatırlattı. Güneştan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, ilçede baş gösteren sorunların giderilmesi için yapılan çalışmalara değindi.

-İnşaat Fakültesi Müjdesi-

Açıklamaların şu şekilde devam eden Güneştan " Bununla beraber Rektörümüzü ziyaret ettik. O da bize ilçemiz için bir inşaat fakültesi müjdesi verdi. Bu fakülte bizim için Midyat için bir dönüm noktasıdır diye düşünüyorum. Bununla birlikte Gençlik Merkezi bitmek üzere yakında açılışına yapacağız. Gençlerimiz için futbol sahası yapıyoruz, stadyum niteliğinde onunda yakında açılışını yapacağız. Dolayısıyla teşkilatımız çalışan bir teşkilat sizden ricamız sorunları bizlere bildirin. Bizler ne kadar beraber olur ve sorunları tartışırsak o kadar ileriye gideriz. Hepinize teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Ardından kürsüye gelen Gençlik kolları başkanı Atilla Yarış, Kadın Kolları Başkanı Neşe Ergen, Teşkilat Başkanı Engin Baştuğ yaptıkları kısa konuşmalarıyla devam etti.

Görüş ve temenniler kısmında geçilmesiyle devam eden toplantıda bazı mahallelerde yaşanan elektik kesintileri ele alındı. Mahalle muhtarları bu sorunun giderilmesini istedi.

Toplantı dilek ve temennilerle son buldu.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.