Midyat Gazete

Güneydoğu Seyahat Yolcu ve Sefer Sayısını Artırdı

MİDYAT

Midyat Merkezli Mider Güneydoğu Seyahat Firması Yolcu ve Sefer Sayısını Artırdı

1977 tarihinde Midyat'ta kurulan Güneydoğu firması kurulduğu yıllardan itibaren Güneydoğu'dan Batıya bir çok yolcu taşıması yapan güçlü bir otobüs firması hizmet veriyor. 2017 yılında daha kurumsal bir firma haline gelerek günümüzde Mider Güneydoğu Seyahat olarak faaliyetlerini hızla sürdürüyor.

Güvenli, Hızlı ve Konforlu yolculuk keyfini müşterilerine vaad eden firma güçlü filosu ile Şehirler arası yolculuk faaliyetlerini sürdürüyor. Son aylarda sefer sayısını artıran Güneydoğu Seyahat sefer sayısına paralel olarak yolcu sayısını artırdı. Yolcu sayını artırmasında sefer sayısının yanısıra yolcularına kaliteli hizmeti uygun fiyatla vermesi etkili oldu. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Güneydoğu Seyahat Firması Genel Müdürü Erol ERTAŞ şunları söyledi : "Firmamız müşteri memnuniyeti odaklı bir firmadır. Yolcularımızı memnun etmek için bütün yolcularımıza güleryüzlü, disiplin ve temiz personel ile hizmet etmekteyiz. Araç Filomuz Dünya'da en çok tercih edilen marka olan Mercedes-Benz firmasından alınmaktadır. Bütün araçlarımız bakımlı ve yeni modeldir. Firmamız yolculuk boyunca yolcuların rahat bir yolculuk geçirmesi için maksimum çaba sağlamaktadır. Kaliteli ve temiz tesislerde mola veriyoruz. "

Müşteri odaklı çalışmayı kendine ilke edinen Mider Güneydoğu Seyahat firmasının otobüslerinde Rahat Koltuk, 2+1 Koltuk, Tv Arkası Koltuk, Wifi gibi özelliklerde yer alıyor.

İnternet kullanan firmanın yolcuları https://www.biletall.com/otobus-firmalari/midyat-guneydogu-seyahat-bileti adresinden online olarakta rezervasyon ve biletleme işlemi yapıp,Havale, Eft veya kredi kartı gibi seçeneklerle bilet satın alabiliyor. 

Firmanın Midyat Merkez Kalkışlı seferleri ise şöyle : 

Hergün 9.00 : Midyat - Gaziantep - Adana - Mersin 2+1 Otobüs Hergün 10:30 : Midyat - Konya - Afyon- Uşak - İzmir Hergün 12:00 : Midyat - Aksaray - Ankara - İstanbul Hergün 21:00 Midyat - Gaziantep - Adana - Mersin

Mider Güneydoğu Seyahatin ilerleyen zamanlarda talebe göre yeni sefer düzenlenmesi bekliniyor.

Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Veysi Levent dalaman 5 Yıl Önce

Mardinden adana mersin Antalya( dalaman )marmarise kadar seferlerimiz olursa çok iyi olurdu salamlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.