Midyat Gazete

Halk Adamı Abdulhakim Çelik Açıklamalarda Bulundu

MİDYAT

Mardin’den Ak Parti 25. Dönem milletvekiliği için aday adayı olan Abdulhakim Çelik, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ziyaret ettiği yerlerde karşılaştığı ilgi karşısında 'Halk adamı' sıfatı verilen Çelik, ayı zamanda geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adaylığı yarışında aynı partiden katılmıştı. Halka ve Hak'a hizmet etmek için bu kutlu yolculuğa çıktığını belirten Çelik "Mardinmizin sorunlarını çözmek, kültür ve inanç turizminde Mardinimizi layık olduğu yere getirmek için Sayın Başkanımızın uygun görmesi halinde bu göreve talibim. Halkımıza tepeden bakarak değil, halkımızın yanında yer almak için bu göreve talibim.Asıl olan halkımızın iradesidir.Allah yar ve yardımcımız olsun."dedi.

Açıklamaları şu şekilde devam eden Çelik "Eskişehir Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunuyum. 1995-2015 yılları arasında Dargeçit-İdil ve Midyat Adliyelerinde memur ve Yazı İşleri Müdürlüğü, İcra Müdürlüğü, Yetkili Noter görevinde bulundum. Bölgeyi iyi bilen, her kesimle iletişim kurma becerim var ve kendime özgüvenim vardır. Yaşamımın hepsi bölgemizde geçtiği ve halkımızla her zaman diyalog içinde olduğum için, bölgemizin sorunlarını en iyi bilen insanlardanım. Liderimizin vizyonunu bölgemizde en iyi bir şekilde yürütülmesinde kendime olan özgüvenim tamdır."ifadelerini kullandı.

 

Vatandaşlar arasında ayırımı sert bir dille eleştiren AK Parti Mardin Aday Adayı Çelik "Halkımız arasında hiç bir ayırım gözetmeksizin halkımıza hizmet etmek için bu göreve talibim.Partimizin politikasını en iyi şekilde yürütmek,çözüm sürecinin başarı ile sonuçlanması için, çözüm sürecini en iyi şekilde halkımıza anlatmak,,insan odaklı,katılımcı bir siyaset uygulamak için adayım.Partimizin bölgemizdeki siyasetini en iyi şekilde halkımıza anlatmak ve tabana indirgemek için bu göreve talibim.Özellikle Mardinimiz'de siyasetin bir kaç kişinin tekelinde olmadığının,halkımızın iradesinin esas olduğunun ispatı için aday adayıyım. Her yapacağım işte hakka ve halka hesap verme laikiyle hareket edeceğim."şeklinde konuştu.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Mahmut Büyükkaya 9 Yıl Önce

Meslek hayatınızda gösterdiğiniz çabayı İnşallah milletvekili seçimini kazandığınız takdirde aynı hizmeti Midyat için de göstereceğinizden hiç kuşkum yok Allah Utandırmasın...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.