Midyat Gazete

IHO Ebrar'dan Muhtaç Ailelere Et Yardımı

MİDYAT

Uluslararası yardım kuruluşu IHO Ebrar, Midyat merkez ve Acırlı (Derizbin) Mahallesinde fakir ve muhtaç 27 aileye kırmızı et yardımında bulundu.

Merkezi Hollanda'da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO Ebrar, yardımlarına devam ederek, Midyat merkez ve Acırlı mahallesinde (Belde) fakir ve muhtaç 27 aileye kırmızı et yardımında bulundu.

IHO Ebrar kırmızı etten oluşan yardım poşetlerini , Midyat'ta hayırlı hizmetlerini sürdüren Azim-Der Yardım Komisyonunun aracılığıyla, önceden tespit edilen ailelerin evlerine götürülerek teslim edildi.

Avrupa Yetim-Der ve İHO Ebrar'ın Midyat temsilciliğini de yürüten Midyat Azim-Der Yardım Komisyonu Başkanı M. Sait Başaran yardımlarla ilgili bilgi vererek," Ramazan ayı öncesinde ve Ramazan boyunca İHO Ebrar'ın katkılarıyla yaptığımız yardımlara devam ediyoruz. İHO Ebrar'ın bize gönderdiği nakdi yardımlarla hazırladığımız kırmız etleri önceden tespit ettiğimiz muhtaç ve fakir ailelerin evlerine götürmek suretiyle teslim ettik. Et fiyatlarının el yaktığı bir dönemde , normal gelirli ailelerin bile alamadığı kırmızı eti dar gelirli ve hiç geliri olmayan fakir ailelere ulaştırmamıza sebep olan İHO Ebrar nezdinde tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Biz de Azim –Der Yardım komisyonu olarak bu hayra aracı olduğumuz için mutluyuz." dedi.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.