Midyat Gazete

Mahmut Kılınç'tan Midyat'a Esnaf Ve Ev Ziyaretleri

MİDYAT

HÜDA PAR'ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç Midyat'ta esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, Midyat'ta esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyareti sonrası ev ziyaretlerinde bulunan Kılınç vatandaşın sorunlarını dinledi.

Bağımsız aday Kılınç aralarında HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman'ın da bulunduğu heyetle, kendisi için açılan seçim bürosunu ziyaret etti. Burada halkla buluşan Kılınç, daha sonra esnafları ziyaret etti ve ev ev dolaşarak 7 Haziran Genel Seçimlerinde destek istedi.

Halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Kılınç, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada halkın menfaatlerini ve huzurunu öncelediklerini söyledi.

"Bölgede kaos yaşanmaması için biz üzerimize düşeni yaparız"

Bölgenin çok hassas bir dönemden geçtiğini ifade eden Kılınç, herkesin aklı selim ile sandığa gitmesi gerektiğini belirterek, partizanlık düşüncesiyle değil, ülkenin ve bölgenin menfaatleri ve huzurunu düşünerek oy kullanılması tavsiyesinde bulundu.

Kılınç, "Mardin'de diğer partilerin aday profiline baktığımız zaman sadece koltuk sayısını artırmak düşüncesi var. Mardin halkının hiçbir menfaati göz önünde bulundurulmamış. Bu yüzden Seçim barajı nedeniyle Bağımsız aday gösterildiğimiz Mardin'de özellikle Midyat halkımızdan sadece oy değil her türlü destek bekliyoruz. Bu bölgenin tekrar kaos ve karanlık günlere dönmemesi için, Hür adayların Meclise girmesi gerekir. İktidarın ciddi bir İslami muhalefete ihtiyacı var. Maneviyat konusunda yanlış yapılanlara dur diyebilecek İslami bir muhalefetin varlığına ihtiyaç var. Hür Adaylar bu dengeyi sağlayacak güçtedir.

Seçildiğimiz vakit her kesimin sesi olacağız, kimseyi geri çevirmeyeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz." dedi.

Kılınç, Şehit Nazım Akay'ın ailesini ziyaret etti

29 Şubat 1992 tarihinde Nusaybin'nin Gedikli köyünde PKK tarafından kaçırılarak iki gün boyunca vahşice işkence edildikten sonra kurşuna dizilerek katledilen Şehit Nazım Akay'ın ailesini de ziyaret eden Kılınç ve beraberindeki heyet, Şehidin babası Hasan Akay ile hasbihal etti.

Kılınç; "Şehit Nazımı ve diğer aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onun ve diğer şehitlerin aziz kanlarının bereketiyle bu günlere geldik. Eğer bu davayı başarıya ulaştırmak için çalışmasak bu onlara ihanet olacaktır." şeklinde konuştu.

Daha sonra Ulucami Mahallesi Muhtarı Hüseyin Köz ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Faysal Üstün ile görüşüp destek sözü alan Mahmut Kılınç, ilçeden ayrıldı.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.