Midyat Gazete

Mardin Aday Adayı Efetürk, Midyat Kadın Kollarıyla Buluştu

MİDYAT

AK Parti’den 25. Dönem Milletvekili aday adayı Hüsnü Bengin Efetürk, Midyat Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Midyat ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili aday adayı Hüsnü Bengin Efetürk, teşkilatta bu kez Kadın Kollarına seslendi. Konuşmasına Türkiye'nin ilk kadın belediye başkanı Zekiye Midyat'la akraba olduğunu hatırlatan Efetürk, gelişmiş ülke ve toplumlarda kadınlara önemli görevler düştüğünü ve bu bağlamda kadınların büyük desteğine ihtiyaçları olduğunu hatırlattı. Efetürk " Çıktığımız bu kutlu yolda, gelişen ülkemiz için siz değerli annelerime, ablalarıma ve bacılarımıza ihtiyacımız var. Ben de bu yolda sizlerin desteğine talibim." dedi.

Ziyaret için kısa bir konuşma yapan AK Parti Midyat Kadın Kolları Başkanı Av. Neşe Ergen " Milletvekilleri aday adaylarımız arasında Kadın Kolları yönetimi ile bir arada bulunmak isteyen aday adaylarımızdan biri olan sayın Bengin Efetürk'e öncelikle Kadın Koları Yönetimim adına teşekkür ederim. Teşkilatımızın önemli birimi olan ana kademe yönetimi gibi kadın kolları yönetimini de önemsemeleri özellikle görüşmek istemeleriyle bizleri onurlandırdı. Bu davranışlarıyla kadınlara verdiği önemi ince bir mesajla veren, ekip ile çalışmanın teşkilatlanma yapısının bilincinde olan aday adayı Efetürk'ü tebrik ediyor, başarılar diliyorum."şeklinde konuştu.

 

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.