Midyat Gazete

Mehmet Abdullah Aksoy Midyat Eğitim Bir Sen Temsilciliğini Ziyaret Etti

MİDYAT

Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı Dr. Mehmet Abdullah Aksoy, Midyat Eğitim Bir Sen temsilciliğini ziyaret etti. Aksoy “ Yeni Türkiye’nin kurulmasında özellikle eğitimcilere çok iş düşüyor.”dedi.

 

Uzun yıllar politika ile içiçe olan, son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Halkla İlişkiler Daire Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Siyasi ve Hukuk İşleri Başdanışmanı görevinden istifa ettikten sonra Mardin'de Ak Partiden aday adayı olan Aksoy, seçim çalışmalarına başladı.

Midyat'ta ilk STK ziyaretini Eğitim Bir Sen'e gerçekleştiren Aksoy, Eğitim Bir Sen Midyat Temsilciği'nde Başkan Vekili Hüseyin Yücel ve sendika üyeleri tarafından karşılandı.

Aday adayı Dr. Aksoy kendinden söz ederek başladığı konuşmasında yaklaşık 14 yıldır politikayla iç içe olduğunu ifade etti. Aynı zamanda bir eğitimci olduğunu hatırlatan Aksoy, Midyat'ta İmam Hatip Lisesi'nin ilk mezunlarından olduğunu kaydetti. Dr. Aksoy " Böyle bir hayırlı yola, yolculuğa tevessül ettik, inşallah. Tabi önce biz bir dava uğruna bu işe girdik, inşallah önce dinimiz için sonra halkımız için hayırlıysa, Allah nasip ederse, bu bölgemiz için bu milletimiz için hizmet etmeye adayız."dedi.

Yeni Türkiye'nin kurulmasından özellikle eğitimcilere çok işler düşüyor diyen Dr. Aksoy, öğretmenlerin çektiği sorunları ve özlük hakları konusunda da haberdar olduğunu kaydederken, peygamberlik mesleğinin daha güzel yarınlara getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Eğitim Bir Sen Midyat Başkan Vekili Hüseyin Yücel ise STK'larla istişare edilmesinin önemini vurgularken, Dr. Aksoy'a çıktığı yolda başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaret dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.