Midyat Gazete

Mehmet Sıtkı Edis, Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu

MİDYAT

Sıtkı Edis, Ak Partiden aday dayı oldu

Sıtkı Edis, Ak Partiden aday dayı oldu

 

Mehmet Sıtkı Edis, Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin Milletvekili aday adaylığı için il başkanlığına müracaatını yapan, Mardin İl Meclis eski üyesi siyasetçi iş adamı Mehmet Sıtkı Edis, "Ak Parti kurulduğu tarihten beri parti içerisinde bulunduğu belirterek, parti içerisinde çeşitli görevlerde bulunduğunu söyledi.

 

Edis, aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti Mardin SKM Başkanı İbrahim Sincar'a teslim etti.

 

Sıtkı Edis, yaptığı kısa konuşmada şöyle dedi: "Ak Parti kurulduğu tarihten beri parti içerisinde bulundum. Mardin il Meclis üyeliği yaptım. Mardin'e daha iyi hizmet yapabilmek için milletvekili aday adaylığı için başvurdum. Geçmişe baktığımız zaman AK Parti'nin daha iyi bir noktaya gelmesi için çalıştık. İl Meclis döneminde güzel hizmetlerin altına imza attık. İnşallah aday olursam aynı şevk ve heyecanla çalışmamızı sürdüreceğiz. Aday olmaz isek te aynı şekilde aday olan arkadaşımıza destek olacağız. Buraya gelen tüm dost, akraba, muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

 

AK Parti Mardin SKM Başkanı İbrahim Sincar ise, Sıtkı Edis'e aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Sıtkı Edis'in başvurusu sırasında bazı mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda seveni ve dostları eşlik etti. Yapılan başvurunun ardından, Ak Parti İl Binası önünde fotoğraf çekildi. 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: SELAHATTİN EROL

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.