Midyat Gazete

Meslektaşları tatil yaparken onlar, okulda ders veriyor

MİDYAT

Midyat’ta, 75.Yıl İMKB Ortaokulu idareci ve öğretmenleri görev yapan örnek bir projeye imza atarak, meslektaşları tatil yaparken onlar, okulda öğrencilerine ders veriyor.

Meslektaşları tatil yaparken onlar, okulda ders veriyor

Midyat'ta, 75.Yıl İMKB Ortaokulu idareci ve öğretmenleri görev yapan örnek bir projeye imza atarak, meslektaşları tatil yaparken onlar, okulda öğrencilerine ders veriyor.

Midyat'ta, 75.Yıl İMKB Ortaokulu'nda görev yapan Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersleri öğretmenleri, meslektaşları tatil yaparken gönüllü olarak haftada iki gün okula gelip ders verdiği öğrencilerini yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor.

 

Okulda eğitim öğretim gören 8. sınıf öğrencilerine yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'na (TEOG) hazırlık yaz kursu açıldı.

 

Yürütülen kurs çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan 75.Yıl İMKB Ortaokulu Müdürü Yılmaz Ölmez, 8. sınıfa geçen öğrencilerin her gününün önemli olduğunu, yaz aylarının daha iyi değerlendirilmesi için böyle bir kurs planlandığını söyledi. 

 

Herkesin tatil yaptığı bir dönemde okulu açık tutarak öğretmenleriyle birlikte öğrencilerine TEOG kursu açtıklarını kaydeden Ölmez, şöyle konuştu:

"Birçok öğretmen ve öğrenci yaz tatilinin tadını doyasıya çıkarırken bizler 75.Yıl İMKB Ortaokulu'nun öğretmen ve öğrencileri 2016 TEOG sınavı için şimdiden kollarımızı sıvamış durumdayız. Geçtiğimiz yıl merkezi sınavlarda gösterdiği başarılarla belli bir ivme yakalayan okulumuzun, bu yıl da yürütülen çalışmalarla daha ileri seviyelere taşınması hedefleniyor. Okulumuzda eğitim öğretim gören 180 öğrenci velisine ulaşarak 7 hafta süre ile Cumartesi ve Pazar günleri Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden TEOG sınava hazırlık kursu açtığımızı söyledik. Şu an itibari ile 2 şubede 50 öğrenci kursa devam etmektedir."

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.