Midyat Gazete

Midyat 23 Nisan Kaymakamı Büyük Takdir Topladı

MİDYAT

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası Kutlama haftası etkinlikleri kapsamında 75.Yıl İMKB İlkokulu Öğrenci, öğretmen ve idarecileri Midyat Kaymakamlığını ziyaret etti.

emsili olarak Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl'den makamı devralan 75.Yıl İMKB İlkokulu 2/A sınıfı ve 'Evde Eğitim' gören engelli öğrenci Muhammed Ömer Şahin, Midyat Kaymakamı'nı aratmayan bir yönetim gösterdi.

Kaymakam Oğuzhan Bingöl koltuğunun sağlam ellerde olduğunu ve Muhammed'i ilerde büyük makamlarda görmek istediğini, Muhammed'in büyük bir azim gösterdiğini ve bundan çok memnun olduğunu dile getirdi.

Muhammed'in anne ve babasına da teşekkür etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Günay Okul Müdürü Yılmaz Ölmez,Muhammed'in anne ve babası ile Muhammed'e evde eğitim hizmeti veren Sınıf Öğretmeni Zeyen Bülbül katıldı.

 Ziyaretin ilerleyen dakikalarında Muhammed Ömer ile Sayın Oğuzhan Bingöl arasındaki koyu sohbet görülmeye değerdi. Ziyaret Muhammed Ömer ve beraberindekiler hediyelerin verilmesi son buldu.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.