Midyat Gazete

Midyat Ak Parti 'den Fen Lisesi Açıklaması

MİDYAT

Midyat’ta Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanan Fen Lisesi hakkında İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı M. Sait Turgut açıklamada bulundu. Turgut açıklamasında Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesinin teşkilatın girişimleri sonucu kazandırıldığını deklare etti.

Ak Parti İlçe teşkilatı binasında açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Turgut "30 Kasım 2014 Pazar günü yapılan Midyat Ak Parti İlçe Teşkilatı Kongresine malumunuz üzere sayın Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı'nın katılımı ile büyük bir coşku ve büyük bir katılımla bayram havasında gerçekleşmişti. Hepinizin bildiği ve kayıtlarda mevcut olduğu gibi ilçe Başkanımızın sayın Av. B. Melih Güneştan'ın yaptığı açılış konuşmasında, konuşmasının son bölümünde sayın Milli Eğitim Bakanımızın gözlerinin içine bakıp gülümseyerek sayın Bakanımızı hazır bulmuşken sayın Bakanımızdan Fen Lisesi isteğimiz olacak dediler. Daha sonra bakanımız kürsüde yaptığı konuşması sırasında hem Fen Lisesi hem de Sosyal Bilimler Lisesi sözünü salondaki delegeler önünde Midyat'ta 2 Tane Lise sözünü vermişlerdir. Salondaki delegeler bu müjde karşısında bakanımızı dakikalarca alkışlamışlardır."dedi.

Açıklamalarına şu şekilde devam eden ve aynı zamanda teşkilatın Tanıtım ve Medya Başkanı olan M. Sait Turgut "Bu süreçte böyle kolay olmamıştır. Sayın Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu ve AK Parti İlçe Başkanımız Av. B. Melih Güneştan defalarca Ankara da Bakanlıkta bürokratlarla temaslar ve girişimlerde bulunmuşlardır. Ve nihayet sayın bakanımızın bize verdiği müjde Fen Lisesi ile mutlu sona ulaştık. Midyat'ta Fen Lisesi geleceğimizin yarınları olan çocuklarımıza Ak Parti hükümetinin verdiği armağanlardan sadece bir tanesidir. Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak buradan sayın Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı'ya teşekkür ederiz. Fen Lisesi bütün Midyatlılara ve Milli Eğitim camiasına geleceğimizin yarınları olan çocuklarımıza hayırlara vesile olsun emeği geçen herkese teşekkür ederiz."ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.