Midyat Gazete

Midyat Anadolu Gençlik Derneği Erbakan'ı Anlamak Konulu Bir Konferans Düzenledi

MİDYAT

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Midyat Şubesi tarafından Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Haftası münasabetiyle "Erbakan'ı Anlamak" Konulu Konferans Düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Midyat Şubesi tarafından Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Haftası münasabetiyle "Erbakan'ı Anlamak" Konulu Konferans Düzenlendi. Midyat Kocatepe İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa Yrd.Doç.Dr. Adnan OKTAY Katıldı.

Konferans Samet Sağlam Hoca'nın Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Kur'an-ı Kerim Tilavetinin ardından katılımcıları selamlayarak açılış konuşmasını yapan Midyat Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Sabahattin AYDIN şunları söyledi "Bugün bu salonda çok kıymetli ömrünü hizmete adamış, Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızı anmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız, katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Rahmetli Erbakan Hocam Bütün ömrünü siyonizm ile mücadele etmekle geçirdi. " . 

Midyat AGD Başkanının konuşmasının ardından Eski Başbakan Ve Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN'ın hayatını anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı. 

Programa Konuşmacı olarak katılan Mardin Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adnan OKTAY söz alarak "Erbakan'ı Anlamak" konulu konuşmasını yaptı. OKTAY'ın konuşması esnasında Necmettin ERBAKAN'ın hatırılarını anlatması salondaki insanları duygulandırdı. 

Erbakan Hoca'nın Vefatının 4.yılında Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen programa, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik BAYSAL, Saadet Partisi Mardin İl Yönetimi, Hür Dava Partisi Midyat İlçe Başkanı İsa ALTUNKAYNAK, Mardin AGD Şube Komisyon Başkanları, Midyat Müftülüğü Temsilcileri, Midyat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf GÜNAY, Azim-Der ,Midyat Genç Kalemler Derneği Yöneticileri, Üniversite,Lise,Ortaokul Öğrencileri, Esnaf Ve Halk Katıldı. 

Plaket töreni ile son bulan programda, Türkiye genelinde Milli Gençlik Vakfı Ve Anadolu Gençlik Derneği İşbirliğiyle düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışmasında Midyat 1.cisi olan İMKB Anadolu Lisesi Öğrencisi Kübra BORU, Midyat 2.cisi İMKB Anadolu Lisesi Öğrencisi Elif Çiçek ve Midyat 3.cüsü Çavuşlu Çok Programlı Lisesi Öğrencisi Halime AYYILDIZ'a başarılarından dolayı ödüller verildi.

Kaynak : Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.