Midyat Gazete

Midyat Anadolu Gençlik Derneği, Olağan Toplantısını Düzenledi

MİDYAT

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Midyat şubesi olağan aylık toplantısında buluştu. Toplantıda yeni yönetim üyelerini belirlenirken, çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleşti.

Şırnak Yolu üzerinde bulunan Divan Restorandaki programa, AGD Midyat Başkanı Sabahattin Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Katılımcılar onuruna verilen yemeğin arından toplantıya geçildi. Programın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Aydın, teşkilatlanma, yönetim kurulu üyeleri ve görev dağılımına değindi. Yeni yönetimle daha aktif çalışacaklarını vurgulayan Başkan Aydın " Bugünden itibaren, Cenab-ı Hak'ın izniyle ve sizlerin desteğiyle bundan sonra daha güzel bir şekilde hizmet edebilmek ve Anadolu Gençlik Derneği'ni daha güzel temsil edebilmek üzere yeni bir yönetim oluşturmuş bulunmaktayız. İnşallah faaliyetlerimizi tüm Midyat görecek."ifadelerini kullandı.

Yapılan toplantının ardından yeni yönetimde yer alan isimler şöyle; Teşkilat Başkanı İdris Deniz, Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığına Ahmet Atakul, Sekretarya Birim Başkanlığına Samir Atilla, Müesseseler Birimine Atilla Selimoğlu, Eğitim Birimi Başkanlığına Ekrem Turgut, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığına Ahmet Sümer, Üniversite Birim Başkanlığına Önder Çiçek, Liseler Birim Başkanlığına Süleyman Sümer, İnsan Kaynakları Birim Başkanlığına M. Siraç Aksöz, Dış İlişkiler Birim Başkanlığına Beşir Bayar, Çalışam Gençlik Birim Başkanlığına Bilal Atakul, Bayan Birim Başkanlığına Leyla Tarkan getirildi.

Katılımcılara AGD ile ilgili kitaplar hediye edilen toplantı, yapılan kapanış duası ve hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.