Midyat Gazete

Midyat Başkan Yardımcısı Şahin Göreve Başladı

MİDYAT

Midyat Belediye Başkan Yardımcılığına Ali Şahin getirildi. Şahin “ Dil, din ırk ayırımı gözetmeksizin imkanlar dahilinde herkese hizmet etme gayretini sunacağım.”dedi.

Yerel seçimlerin ardından uzun bir zamandır boş olan başkan yardımcılığı makamına Ak Parti meclis üyesi Ali Şahin atandı. Şahin, belediyenin Teknik Hizmetle biriminden sorumlu olacak.

Uzun yıllar kamu görevi yürüten Şahin, memuriyet hayatın 1987 yılında Adapazarı'nda başladı. Çalıştığı kurumlarda veznedar, şef ve kurum müdürü olarak görev yapan Şahin, 27 yıllık memurluk hayatının yaklaşık 20 yılını idareci olarak yaptığını kaydetti.

Yeni göreve başlamasına ilişkin açıklamada bulunan Şahin " Beni bu göreve layık gören Belediye Başkanımız ve dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. İlçemize bağlı bulunan tüm mahallelerine hiçbir din, dil, ırk ayırımı gözetmeksizin hak ettikleri hizmeti almaları için, sayın başkanım tarafından bana verilen bu fırsatı iyi değerlendirme ve görevi layıkıyla yerine getirmenin heyecanı içerisindeyim. BU görevde kaldığım sürece Yüce Rab'bim bu heyecanı ve hizmet aşkını hiç eksik etmemesini diliyorum."dedi.

"Vatandaşlarımıza kapım ardına kadar açıktır"

İşletme Fakültesi mezunu olan Başkan Yardımcısı Şahin " Vatandaşlarımıza hizmet etmek için kapım sonuna kadar açıktır. Günün her anı bir telefon kadar yakınım. Allah beni mahcup etmesin." İfadelerin kullandı.

Şahin Kimdir?

1963 Yılında Midyat'a bağlı Üçağıl (Köze) mahallesinde dünyaya gelen Şahin, İlk, orta ve lise eğitimin ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 1987 Yılında Memurluk hayatına başlayan Şahin, 27 Yıllık memurluk hayatının ardından politikaya atıldı. 2014 Yılı yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Meclis Üyelisi olduktan sonra Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi. Evli 7 çocuk babası olan Şahin, ileri derece Kürtçe ve Arapça bilmekte.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.