Midyat Gazete

Midyat Belediye Başkanı Nasıroğlu, Şehit Polisin Taziyesine Gitti

MİDYAT

Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, Mardin’in Midyat ilçesinde teröristlerce şehit edilen 28 yaşındaki Alanyalı polis memuru Abdullah Ümit Sercan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

 

Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan ve Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, şehit polis Abdullah Ümit Sercan'ın Güller Pınarı Mahallesi Salur Apartmanı önünde kurulan taziye çadırına gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Abdullah Sercan için büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Nasıroğlu, Taziye evinde baba Durmuş Ali Sercan'a başsağlığı dileğini iletti. Nasıroğlu, "Taziye evinden tüm Antalya halkına bir olduğumuz mesajı vermek istedik. Sonuçta bir farkımız yok. Anadolu kültürüne sahip insanlarız ve hepimiz elimizden geldiği kadar bu vatana, bu bayrağa sahip çıkmaya çalışan yöneticileriz, insanlarız. Midyat'taki huzuru bozmak istiyorlar. Şehit polis arkadaşımıza Allah'tan rahmet, annesine, babasına ve eşine de baş sağlığı diliyoruz. Bütün Antalya'ya aynı acıyı paylaştığımızı ifade ediyoruz. Bugün buraya acıyı paylaşmaya geldik. Sağ olsun kaymakamımız da bize eşlik etti " şeklinde konuştu.

Bu durumlarda konuşmanın pek mümkün olmadığını ifade eden Ak Parti Midyat ilçe Başkanı Bekir Melih Güneştan ise, "Bir şey söyleyemiyoruz. Bu durumlarda konuşmak pek mümkün değil. Antalya'nın acısı bizim de acımız. Bu acıyı içimizde yaşıyoruz. Güzel kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz, ailesine sabır diliyoruz. İnşallah en yakın sürede bu olaylar, terör durur, ülke refaha kavuşur" dedi.

ŞEHİT EŞİNE ALANYA TAYİNİ

Devlet olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini dile getiren Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, "Midyat'tan buraya kadar şehidimize başsağlığı için geldiler. Bizler de devlet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Şehit polis memurunun eşinin tayini, talebini aldık ve ilettik. Sayın valimiz de takip ediyor. Tekrar şehit polisimize Allah'tan rahmet ve marifet kederli ailesine yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.