Midyat Gazete

Midyat Gazete WhatsApp Haber Hattı Kuruldu

MİDYAT

İnternet Sitesi Ve Facebook Üzerinden Yayın Yapan www.midyatgazete.com Yeni Hizmeti WhatsApp Hattını Hizmete Açtı

Merkezi Mardin'in Midyat İlçesinde bulunan Web Sitesi Ve Facebook Sayfası Aracılığıyla Yayın Yapan midyatgazete.com hizmetlerine yenisini ekleyerek Whatsapp Haber Hattını Faaliyete geçirdi. 0850 304 47 89 Telefon numarası üzerinden hizmet verecek WhatsApp Hattı İki şekilde hizmet verecek.

Birinci Hizmet WhatsApp Haber Hattı Kullanıcılar 0850 304 47 89 Numarası üzerinden Midyatgazete.com 'a Haber niteliği taşıyan veya memleket ile ilgili sorun ve önerilerini içeren mesajlarını WhatsApp uygulaması üzerinden gönderebilecek. Ek olarak varsa fotoğraf ve videolarını da yine bu numara daki WhatsApp hattı üzerinden iletecek. Midyatgazete.com editörleri tarafından değerlendirilen içerikler uygun bir şekilde yayınlanacak. Midyat Gazete WhatsApp Haber Hattı 7/24 hizmet verecek. 

İkinci Hizmet Midyat Gazete WhatsApp Haber Grubu

Akıllı telefon kullanıcılarına haberleri daha hızlı ulaştırmak. Midyat ile ilgili duyuru ve gelişmeleri telefon kullanıcılarına iletmek için "Midyat Gazete Haber Grubu" isminde WhatsApp Grubu kuruldu. Gruba katılmak isteyen kullanıcılar 0850 304 47 89 numarasına WhatsApp uygulamasına "Haber grubuna katılmak istiyorum" şeklinde mesaj atarak veya https://chat.whatsapp.com/CoqR3VblmHlDqi0XqYyyIB davet bağlantısını tıklayarak gruba dahil olabilecek. 

WhatsApp sayfasına Türkiye dışından ulaşmak isteyen kullanıcıların ise numaranın başına Türkiye Uluslararası Telefon kodu +90 ekleyip numarayı kaydetmeleri gerekmektedir. +90850 304 47 89 şeklinde ulaşalabilen numara ayrıca Sms ve Fax özelliğine sahiptir. Göndermek istediğiniz içerikleri fax veya sms olarak ta gönderebilirsiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.