Midyat Gazete

Midyat HÜDA-PAR heyeti yeni ilçe müftüsünü ziyaret etti

MİDYAT

Hür Dava Partisi Midyat İlçe Teşkilatından bir heyet, görevine başlayan yeni ilçe Müftüsünü ziyaret etti.

HÜDA-PAR Midyat İlçe Teşkilatı Başkanı İsa Altunkaynak ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, görevine yeni başlayan yeni ilçe müftüsü Mehmet Şafi Bilik'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette karşılıklı olarak hayır temennilerinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Bilik," Midyat için hayırlı faaliyetler yapmak amacındayız, halkımızın dualarına ihtiyacımız var, bana gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum. Bunu şahsıma değil makama bir teveccüh olarak kabul ediyorum." dedi

 

Yaptıkları ziyaret ile ilgili değerlendirmeler de bulunan HÜDA-PAR Midyat İlçe Başkanı İsa Altunkaynak ise," Sayın Müftümüze hayırlı olsun ve hoş geldin dileklerimizi iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Sağ olsun Müftü bey bizi gayet nazikçe karşıladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. İlçemizdeki yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisi zaten hemşerimiz. Hayırlı çalışmalarımızda istişareyi göz ardı etmeden yardımcı olacağımızı dile getirdik. Midyat HÜDA-PAR olarak tekrar hoş geldin diyor ve hayırlı çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz. " ifadelerini kullandı.

 

Yaklaşık bir saat süren ziyaret, karşılıklı dua ve iyi temennilerle sona erdi.

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.