Midyat Gazete

Midyat İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Muhtarlara Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

MİDYAT

Midyat Sosyal Güvenlik İlçe Müdürü Abdurrahim Güneş tarafından, Kocatepe İlkokulu konferans salonunda ilçede bulunan 72 mahalle ve köy muhtarlar ve azasına “Sosyal Güvenlik Bilincinin artırılması” adı altında bilgilendirme düzenledi

Midyat Sosyal Güvenlik İlçe Müdürü Abdurrahim Güneş tarafından, Kocatepe İlkokulu konferans salonunda ilçede bulunan 72 mahalle ve köy muhtarlar ve azasına "Sosyal Güvenlik Bilincinin artırılması" adı altında bilgilendirme düzenledi.

 

Sosyal Güvenlik İlçe Müdürü Abdurrahim Güneş, Sosyal Güvenlik Kurumu, 6552 sayılı kanunla getirilen yenilikler, Bağkur'a borcu olanların ve kurum tarafından yapılan sözleşmeler hakkında sigortalının tescili ve bildirimi, neden sigortalı olmalıyım? Sigortalı olmak kişiye ne kazandırır? Sigortalı olmak bir hak ve kanuni zorunluluktur. Gibi konular hakkında çeşitli bilgiler verdi.

 

Daha öncede Dargeçit ilçesinde de kurum, kuruluşlara yönelik "Sosyal Güvenlik Bilincinin artırılması" organize edilmişti. Toplandı soru cevap şeklinde ve slayt gösterisi ile devam etti.

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.