Midyat Gazete

Midyat İş Ve İşçi Bulma Platformu Faaliyetlerine Başladı

MİDYAT

Midyat'ta İşsizlerin iş bulmasını sağlamak ve işçi arayan işverenlerin eleman ihtiyacını karşılamak için Midyat İş Ve İşçi Bulma Platformu Kuruldu.

Sosyal Medya İnternet Sitesi Facebook.com Üzerinden oluşturulan Midyat İş Ve İşçi Bulma Platformu sayfası üzerinden verilen ilanlarla, iş arayanlar işlerine kavuşabiliyor. İşveren veya İşarayan şahıslar Facebook üzerinden sayfa görevlileri ile iletişime geçerek ilanlarını ücretsiz olarak yayınlayabiliyor.

Sayfanın kurucu Veysel Gönenç yeni kurulmalarına rağmen sayfaya ilginin yoğun olduğunu belirterek şunları söyledi, "Özellikle Midyat'ta bulunan genç kesim işsiz durumda ve iş bulamıyorlar, bizde bu işsizliğin sona ermesine bir nebzede olsa katkıda bulunmak iş arayan ile işvereni bir araya getirmek için bu platformu kurduk. Şuana kadar çok olumlu dönüşler alıyoruz, ilanlarımızın ve üyelerimizin artması için çalışmalarımıza devam ediyoruz"

Yeni kurulmasına rağmen 50'ye yakın ilanının yayınlandığı Platform yayınladığı ilanlar için ne işverenden ne de iş arayanlardan bir ücret talep etmiyor. Platformun tanıtımı için ise dağıtılan broşörler ve afişler ise sponsor firmalar tarafından karşılanıyor. Şuana kadar 15 firma Midyat İş Ve İşçi Bulma Platformuna sponsor oldu. Öte Yandan Midyat Kaymakamı Oğuzhan BİNGÖL'de firmaya destek verenler arasında.

Platforma ilan vermek ve ilanları takip etmek isteyen kullanıcıların https://www.facebook.com/Midyat-İş-Ve-İşçi-Bulma-Platformu adresine girmesi gerekiyor. 

Halil POLAT - Midyatgazete.com

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

erşan dogan 8 Yıl Önce

Çalışmak istiyorum ama isyok isbulmm lazim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.