Midyat Gazete

Midyat MEB Kurum Müdürleri Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

MİDYAT

2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul ve kurum müdürleri sene sonu değerlendirme toplantısı Kız Anadolu imam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

7/2017 Salı günü saat 15.00´te Müdürlüğümüze bağlı Ortaöğretim Kurum Müdürleri ile ,05/07/2017 Çarşamba günü saat 15.00´te İlkokul ve Ortaokul Müdürleri ile sene sonu değerlendirmesi yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir ALTAY başkanlığında Kız Anadolu imam Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıda;

İhaleler, personel İş ve İşlemleri, başarılı Öğrencilerin okullarda tutulması, Teog ve gelecek eğitim öğretim yılı hedefleri, İmam Hatip okullarına öğrenci kayıtları ve teşvikleri konuları ele alındı.

Toplantının devamında Milli Eğitim Müdürümüz; yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetler, görülen eksiklikler ve gelecek eğitim-öğretim yılı için yapılması gereken iş ve işlemler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. 

2016-2017 eğitim-öğretim yılı okul ve kurum müdürleri sene sonu değerlendirme toplantısı, iyi dilekler ve temenniler ile sona erdi.

 

 

Kaynak : //midyat.meb.gov.tr/www/kurum-mudurleri-sene-sonu-degerlendirme-toplantisi-yapildi/icerik/620

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.