Midyat Gazete

Midyat Pierre Cardin Halı'dan Enflasyonla Topyekun Mücadeleye Destek

MİDYAT

Pierre Cardin Royal Halı Midyat Firması Bütün Ürünlerinde Geçerli Yüzde 50 İndirim Kampanyası Uyguladı

Hazine Ve Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK tarafından açıklanan ve Hükümet tarafından desteklenen Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına göre firmalardan Yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 oranında ürünlerinde indirim yapmaları çağrısında bulunulmuştu.

Gönüllülük esasına göre düzenlenen Enflasyonla Topyekun Mücadele Programında, Ülke Ekonomisine sağlanacak katkının yanısıra enflasyonla mücadele edelicek. Katılımın zorunlu olmadığı programa Türkiye genelinde destek devam ederken, bir destekte Midyat ilçesinde faaliyet gösteren Pierre Cardin Royal Halı firmasından geldi. 

İskenderun caddesi (Estel 2.Cadde) üzerinde hizmet veren Pierre Cardin Royal Halı firması Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında bütün ürünlerinde geçerli %50 indirim kampanyası uyguladı. 

Kampanya ile ilgili bilgi veren işyeri yetkilisi Selim ARLI şunları söyledi: " Devletimiz tarafından başlatılan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına bizde firma olarak katkıda bulanmak istedik. Ancak biz fedakarlık yaparak asgari Yüzde 10 indirim oranı yerine 5 kat daha fazla bir indirim uyguladık ve ürünlerimizde Yüzde 50 oranında indirim başlattık. Enflasyonla mücadele ederek ülke ekonomisi büyüsün. Bütün esnaf kardeşlerimizi ve diğer firma yetkililerini bu programa desteğe davet ediyorum. "

Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.