Midyat Gazete

Midyat Platformu'ndan Başsavcılık Ve Emniyete Ziyaret

MİDYAT

Midyat Sorunlarını Tartışma ve Çözüm Yolları Platformu (Midyat Platformu)üyeleri, Başsavcı İbrahim Bozkurt ve Emniyet Müdürü Yakup Eker’i makamında ziyaret etti. Platform Başkanı Reşit Coşkun “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”dedi.

Midyat'ta bulunan sorunlar ve çözüm yolları üzerinde beyin fırtınası oluşturan platform üyeleri aynı zamanda resmi ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Oğuzhan Bingöl'e yaptıkları nezaket ziyaretinin ardından Adliye ve Emniyet Müdürlüğü ziyaretleriyle çalışmalarına devam ettiler.

-Başsavcı Bozkurt ziyareti-

Midyat Platformu Başkanı Reşit Coşkun ve üyeleri Başsavcı İbrahim Bozkurt'a yaptıkları nezaket ziyaretinden kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında genel bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başsavcı Bozkurt, bu tür sivil toplum kuruluşlarının sorunların çözümü konusunda aktif olmasının önemli olduğunu ve sorunların çözümü konusunda başarılı olacaklarını vurguladı. Bozkurt ayrıca, platforma başarı dileklerinde bulundu.

-Emniyet Müdürü Eker ziyareti-

Platform üyeleri Emniyet Müdürü Yakup Eker'i makamında ziyaret etti. Burada da çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Reşit Çoşkun; ilçenin trafik sorunları, toplu taşıma araçları, öğrenci servisleri, internet cafeler, metrük alanlar ve uyuşturucu gibi sorunlar ve çözüm yolları gibi konular ele alındı.

Sivil Toplum Temsilcileri, eğitimciler ve işadamlarından oluşan platform üyelerinin ziyaretini anlamlı bulduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Eker, talepleri not etti. Eker, sorunların çözülmesi konusunda STK'ların girişimine önem verdiğini Midyat Platformu'na çalışmalarında başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Midyat Platformu Başkanı Reşit Coşkun " Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medya başta olmak üzere, kadim kentimiz Midyat'la ilgili sorunlar ve çözüm yolları için girişimlerimizle birlikte ziyaretlerimizi de sürdürüyoruz. Başsavcımız ve emniyet müdürümüzün bizlere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederi. Ayrıca Midyat için ne gerekiyorsa arkadaşlarımız yapmaya devam edeceğiz ve bu konuda bize destek verecek herkese kapımız sonuna açıktır. "ifadelerini kullandı.

Ziyarette; STK Temsilcileri, işadamları ve eğitimciler hazır bulundu.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.