Midyat Gazete

Midyat Şirinler Anaokulu Kreş Öğrencilerinden Sergi

MİDYAT

Özel Şirinler Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan sergi düzenlenen törenle açıldı. Sanatsal etkinlikler kapsamında düzenlenen sergi büyük beğeni topladı.

Özel Şirinler Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan sergi düzenlenen törenle açıldı. Sanatsal etkinlikler kapsamında düzenlenen sergi büyük beğeni topladı. 

Mardin yolu üzeri Tanlar Apartmanı altında açılışı gerçekleşen sergiye; Kaymakam Oğuzhan Bingöl'ün eşi Ayşegül Bingöl, Belediye Başkan Yardımcıları M. Tevfik Baysal, Ali Şahin, Şirinler Kreş Yetkilileri Sertaç Algan, eşi Rezzan Alğaç, Sorumlu Müdür Sultan Kanioğlu, öğrenciler ve velileri hazır bulundu. 

Okul yetkilileri, çeşitli ikramlarla kapıda karşıladıkları davetlilerin ardından sergi açılışı gerçekleşti. Serginin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysaş "Midyat'ımızın bu seçkin okulunda geleneksel olarak yapılan bu çalışmalarını hem çok beğeniyor hem de takdir ediyoruz. Biz yerel yönetimler olarak, başta okulumuz ytkilileri olmak üzere öğrencileri ve velilerini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz."şeklinde konuştu.

İlçede 9 yıldır hizmet veren özel okulda eğitim gören 0-6 yaş grubu öğrencilerince hazırlanan sergi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Sergiyle ilgili açıklamada bulunan okul yetkilisi Rezzan Alğaç "Çocukların hayal güçlerini kullanarak yaptığı çalışmaları, velilere sergilemek eğlenerek öğrenip hangi tür çalışmalar yaptığını sergilemek, çocuk kendi yaptığı şeyin önemsendiğini görüp taktir almanın önemini anlayıp güzel adımlar atmasının devamını sağlamak için yaptığımız bu çalışmada çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk. Emek gösteren çocuklarımızı ve eğitimcilerimizi tebrik ediyoruz."ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.