Midyat Gazete

Midyat'ta Esnaftan Enflasyonla Mücadaleye Destek

MİDYAT

Midyat'ta Faaliyet Gösteren Işık Kuruyemiş Enflasyonla Mücadele Destek Amacıyla İndirim Başlattı

Midyat İlçesinde 15 yıldan beridir faaliyet gösteren Işık Kuruyemiş Baharat Hükümetin destekleri ile Hazine Ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" kapsamında çağrıya kulak vererek ürünlerinde indirime gitti. 

Seyfettin Güneştan Caddesi üzerinde hizmet veren Işık Kuruyemiş daha önce bir çok üründe indirime gitmişti. Yaptığı indirimlerle vatandaşın uygun fiyata ürün almasını sağlarken Enflasyonla mücadele edilmesine karşı da destek oluyor. Günlük olarak farklı kampanyalar düzenleyen mağaza da kampanyalı ürünlerden Kabuklu Yer Fıstığı 8 Türk Lirası, Al Gazal Çay 46,99 Türk Lirası, 1.Kalite Konya Kuru Fasulye 8 Türk Lirası fiyattan satılıyor. Vatandaşlar çok uygun fiyata satılan ürünlere rağbet gösteriyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan firma sahibi Faruk TUNÇ şunları söyledi : "Ülkemiz ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyor. Bu kapsamda devlet büyüklerimiz tarafından Enflasyonla Topyekun Mücadele başlatıldı. Her esnafın bu konuda duyarlılık göstererek bu mücadele içerisine girerek katkıda bulunması gerekmektedir. Bizde destek olmak ve vatandaşa uygun fiyatlı ürün sunabilmek için sürekli olarak farklı ürünlerde kampanyalar yaparak bu mücadeleye destek vermeye devam edeceğiz "

Midyat'ta farklı firmalarında "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" na destek olması bekleniyor. 

Halil POLAT - midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (2)

Fethi Cisim 6 Yıl Önce

Abi Faruk abiyi Tebrik ederim. Zaten uygun veriyordu Adam esnaf yaw. Midyat ta kahve deyince o aklıma gelir. Midyat kahveleri Midyat baharatı Midyat kureyimişi her şey var yanında

Merve Gül Erdem 6 Yıl Önce

Enflasyonla Tekyekun Mücadele Programına Midyat'ta herkes Katılmalı. Diğer esnafları da bekliyoruz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.