Midyat Gazete

Midyat'ta Muhtarlar Günü kutlandı

MİDYAT

Midyat ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

MARDİN (AA) - Mardin'in Midyat ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Kutlamalar, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstü'ne çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törene Midyat Muhtarlar Derneği Başkanı Talip Gürbüz, Midyat Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Midyat İlçe Müdürü Abdurrahim Güneş, Midyat Belediyesi Personel Müdürü Şehmus Gümüş ve muhtarlar katıldı.

Midyat Muhtarlar Derneği Başkanı Talip Gürbüz, "Muhtarlarımız, köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinmelerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir." dedi.

Muhtarlar daha sonra Kaymakam Hüseyin Tekin'i makamında ziyaret etti.Kaymakam Tekin, Muhtarlar Günü'nü kutladı.


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Fahri Gültekin 6 Yıl Önce

Ben Muhtarlara daha fazla yetki verilip muhtarların daha fazla aktif olmasından yanayım. Midyat taki muhtarlardan öyle ahım şahım bir hizmet görmedik inan ki. Eskiden ikametgah alıyorduk Hiç değilse. Onlarıda artık e devlet üzerinden alıyoruz canım ya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.