Midyat Gazete

Midyat'ta Uygun Fiyata Lüks Daire Sahibi Olma Fırsatı

MİDYAT

Midyat İlçesinde Yapımı Devam Eden Havuzlu Kent Sitesi Uygun Fiyata Daire Sahibi Yapıyor.

Şeffaf bir yönetim ilkesi ile kurulan S.S. Havuzlu Kent Kooperatifi başlattığı projesi ile bir miktar peşinat ödemesi yapıldıktan sonra 12-15 Ay taksit seçenekleriyle daire sahibi yapıyor. Geniş bir alana sahip sitede dairelerde geniş metrekare seçenekleriyle satışa sunalan daireler 3+1 daireler Net 145 , Brüt 175 metrekare, 1+1 Daireler Net 47 Brüt 133 metrekare olarak görücüye çıkıyor.

Havuzlu kent sitesinde 120 Araç kapasiteli Otopark, Yüzme Havuzu, Basketbol Sahası, Çocuk Parkları, Yeşil alanlar ile huzurlu şehir gürültüsünden uzak bir yaşam sürmeyi vaad ediyor. Havuzlu kent sitesi 15 ay içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Fatih TÖRÜN, bu projenin Midyat'a bir ilk olduğunu vurguluyarak şunları söyledi; "S.S. Havuzlu Kent Kooperatifi tamamen müşterilerinin memnuniyetini hedefleyerek şeffaflık içerisinde 3+1 ve 1+1 Daire seçenekleriyle Lüksü erişilebilir hale getiriyor. Midyat Havuzlu Kent Sitesi Midyat'ta bir ilki gerçekleştirerek ilk defa bir site içerisinde yüzme havuzu imkanını sunuyor. Havuzlu kent sitesi Hem estetik açıdan hem de fonksiyonel açıdan her türlü tasarım detayı ince ince düşünülerek dizayn edilen bir projeye sahiptir. 30.000 Türk Lirası'ndan başlayan peşinatla daire sahibi olabilirsiniz. Proje ile Midyat halkına büyük hizmet etmeyi hedefliyoruz. Dilerseniz satış ofimize gelerek, dilerseniz de telefon ile detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. " 

Lokasyon olarak Mardin Çevre Yolu Metşah Petrol Ofisi arkasında bulunan Havuzlu Kent Sitesi Şehir merkezine 10 dakika mesafe de yer alan site , süper marketlere 5 dk, çevreyoluna ise 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Daireler hakkında detaylı bilgi almak ve proje dökümanlarını incelmek için Mardin çevre yolu üzeri Metrokent Sitesi altında bulunan satış ofisini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca +90.554 139 71 20 numaralı telefon aracılığıyla da detaylı bilgi alabilirsiniz.

Halil POLAT - midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (2)

Muharrem Ayan 6 Yıl Önce

Bir midyatlı olarak kardeşim bu yapının muvaffak olmasını diliyor hayırlı ugurlu olmasını diliyorum

Ahmet Midyat 6 Yıl Önce

Ödeme tablosu var mı. Bi örnek tablo kaç para ödicez. Belli mi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.