Midyat Gazete

Midyat TÜBİTAK Fuarı Vali Kemal Nehrozoğlu Okulunda Törenle Açıldı

MİDYAT

TÜBİTAK Bilim Fuarı, Vali Kemal Nehrozoğlu Ortaokulu’nda düzenlenen törenle açıldı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Fuarı Midyat Vakili Kemal Nehrozoğlu (VKN) Ortaokulu'nda açıldı. Açılışa Kaymakam Oğuzhan Bingöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Abdulkadir Altay, VKN Okul Müdürü Şehmus İşler, proje koordinatörü Salih Doğan, proje danışmanları Derya Kum, Şeyma Koç Eroğlu, okul müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri hazır bulundu.

Müzik dinletisiyle başlayan etkinlik, öğrenciler tarafından yapılan gösterilerle devam etti. Daha sonra protokol öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmaları inceledi.

Kaymakam Oğuzhan Bingöl " Özellikle okul idaremize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz, öğretmenlerimize gerekli desteği gerekli cesareti verdiğimizde nelerin ortaya çıkabileceğini onlar bize göstermiş oldu. Öğretmenlerimizin emeği, ellerine sağlık öğrencileri bu kadara cesaretlendirmişler, hemen hemen okuldaki bütün öğrencilerin projesi var. Kendi dönemimle alakalı geçmişte lisede öğrendiğiniz şeyleri şimdi ortaokulda çocuklarımızın, öğrencilerimizin öğreniyor olması da eğitimin geldiği noktayı gösteriyor. Ben öğretmenlerimize tekrar çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

100'e Yakın proje, 10 deney ve tüm öğretmenlerin katılımıyla açılışı gerçekleşen bilim fuarı 2 gün sürecek.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.