Midyat Gazete

Midyat TÜGVA 'Dan Başkan Çiçek'e Ziyare

MİDYAT

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Midyat yönetim kurulu, Belediye Başkanı Vekili Mehmet Zeki Çiçek’i makamında ziyaret etti.

TÜGVA Midyat ilçe yönetimi aynı zamanda ilçe temsilcileri olan Belediye Başkan vekili M. Zeki Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulundu. TÜGVA Midyat Koordinatörünü Rıdvan Arslan ve beraberindekiler çalışmaları yapılan projeler hakkında bilgi verdi.

Arsan "Türkiye Gençlik Vakfı gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için faaliyetlerini sürdürüyor. Kuruluş merkezi Türkiye, çalışma alanı ise Dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat üretmekten çekinmeyen yeni nesil bir gençlik vakıfıyız. TÜGVA olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de gençlere yönelik gerek sosyal ve kültürel bağlamda gerekse ahlaki ve dini anlamda faaliyetler yürütmeye, projeler üretmeye devam edeceğiz '' dedi.

Belediye Başkan vekili Çiçek ise başında ve temsilcisi olduğu bu vakfın yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek '' Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerle birlikte çalışmalar gerçekleştirmeye, projeler hayata geçirmeye büyük önem veriyoruz. Gençlerin aynı çatılar altında toplanarak hem ülkeleri hem de şehirleri için bir şeyler yapmamız gerekiyor. TÜGVA Midyat'ın başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım tamdır. '' diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak:www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.