Midyat Gazete

Midyat'a Denizbank Açılıyor.

MİDYAT

Midyat’ta yeni açılacak olan Denizbank yetkilileri, Belediye Başkan Vekili M. Nezir Ağırman’i makamında ziyaret etti.

Bankacılık sektörünün gözdesi haline gelen tarihi şehir Midyat yeni bir bankaya daha kavuşuyor. Son iki yılda açılan bankaların ardından bu kez Denizbank Şubesi açılması için çalışmalara başlandı.

Denizbank Genel Müdürlüğü adına ziyaret gerçekleştiren Ekonomist Onur Kolsuz, Başkan Vekili M. Nezir Ağırman'ı makamında ziyaret etti. Çalışmaları hakkında Ağırman'a birifng veren Kolsuz, başkan Ağırman'ın sıcak ilgisi karşısında memnuniyetini dile getirdi.

Başkanı vekili Ağırman, "Midyat'ın her anlamda gelişmesi ve ilerlemesi tabiî ki bizleri mutlu ediyor. Dileğimiz güzel Midyatımızın çıtasının daha da ilerlemesi. Memleketimize hizmet etmek ve yatırım yapmak için kim gelirse gelsin başımız üstünde yerleri var. Bu konuda kendilerine teşekkür ederiz."ifadelerini kullandı.

Daha sonra Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'na verilmek üzere hazırlanan teşekkür plaketini Banka yetkilisi Kolsuz, Başkan Vekili Ağırman'a takdim etti.

Öte yanda banka şubesinin önümüzdeki haftalarda hizmete girmesi beklenirken, Yunus Emre Mahallesi ana cadde üzerinde yer buldukları ve çalışmalara hız verdikleri belirtildi.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.