Midyat Gazete

Midyatlı Kız 2 Gündür Kayıp

MİDYAT

2 günden beri kaybolan 5 yaşındaki kız çocuğu için Midyat İlçesinde jandarma teyakkuza geçti.

Harmanlı( Bendermemo) mahallesinde dün kaybolan 4 yaşında bir kız çocuğu halen bulunamadı. 4 yaşındaki Ecrin Tunç'un ailesi ve Jandarma ekiplerinin dünden bu yana aramalarına devam ettiği ancak henüz bir sonuç alamadıkları bildirildi. 

Edinilen bilgilere göre olay dün öğlen saatlerinde meydana geldi. Tunç ailesinin ailece misafir olarak gittikleri köylerinde, köy bakkalına gitmek üzere evden çıkan Ecrin'in bir daha dönmediği ve kendisinden bir daha haber alınamadığı belirtildi. 

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan baba Bekir Tunç, kızının bakkala gittikten sonra dönmediğini, bu durumunda kendilerini huzursuz ettiğini, aramaya çıktıklarında ise hiçbir yerde bulamadıklarını söyledi. 

Kızının kaybolduğuna kanaat getirdikten soran jandarmaya haber verdiklerini belirten baba Bekir Tunç, "Jandarma ile beraber dünden beri arıyoruz. Gidebileceği her yere baktık ama bir sonuç alamadık. Kızım daha çok küçük, yol-yordam bilmez. O'nu görenlerin insaniyet namına, Allah rızası için 0 531 340 9892 numaralı telefonu aramalarını veya jandarmaya bildirmelerini rica ediyoruz." dedi. 

 

Soruşturma devam ediyor.

Kaynak : www.AJansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.