Midyat Gazete

Midyat'lı Öğrencilerden 'Herkes Kitap Okumalı' Projesi

MİDYAT

Midyat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kütüphanecilik Kulübü’nün Kütüphaneler Haftası çerçevesinde ‘Herkes Kitap Okumalı’ projesi kapsamında ilk ve orta dereceli okullara öğrencilere kitapla hediye edildi.

Okulda başlatılan 'Kitap toplama' kampanyasıyla start verilen projeye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri büyük destek verirken, yaklaşık 450 kitap toplandı. Daha sonra belirlenen okullarda öğrencilere hediye edildi. Kitaplar; Gelinkaya İlk ve Ortaokulu, Düzova Gürsel Mutlu İlk ve Ortaokulu, Gazipaşa İlk ve Ortaokullarında öğrencilere verildi.

Okul ziyaretlerde MTAL Okul müdürü İlhan Bayar, müdür yardımcıları Çetin Yarış, Serdar İnan, Halil Özdemir, Kütüphanecilik Kulübü Başkanı Abdulaziz Çakar ve öğrenciler hazır bulundu.

Projeye ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Bayar " Herkes Kitap Okumalı projesinin amacı toplumda okuma alışkanlığı, okuma kültürü, okuma sevgisini kazandırmaktır. "ifadelerini kullanırken, projenin önümüzdeki yıl da devam edeceği müjdesini verdi.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.