Midyat Gazete

Midyat'lılar Spor'a Doyacak : Yeni Spor Tesisi Açılıyor

MİDYAT

Midyat’ta modern bir halı saha ve spor tesisi daha kazandırılıyor. Tesis yetkilisi Erhan Gündüz “Her şeyin en kalitelisini kullanarak yaptığımız kapalı halı saha ve spor tesisimiz 20 gün içerisinde hizmete girecek.”dedi.

Ulucami Mahallesi, SOİL akaryakıt istasyonu arkası Artuklu Sitesi karşısında, 3 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanana spor tesisinde; kapalı halı saha, hizmet binası, kafeterya, oto park, sıcak-soğuk duş odaları, mescit, yazlık kafeterya, yüksek kapasiteli projektörler, kamera sistemi ve elektrik kesintilerine karşı jeneratör sistemi bulunuyor.

"Son sistem makinelerle döşenecek"

Şehir trafiği ve çevre kirliliğinde uzak doğa ile iç içe yapılan tesiste, sahanın son model cihazlarla döşeneceğini vurgulayan Spor Tesisi yetkilisi Erhan Güngüz " Yaklaşık 600 bin tl'ye mal oldu. Bin 500 metre kapalı halı saha ile 250 metrekarede iki katlı hizmet ve sosyal alanı bulunuyor. Magic-grass diye tabir edilen suni çimden, drenajları yapılmış, halı saha ve 2 katlı kafeteryasını bulunacak. Sahanın halısı son sistem makinelerle döşenecek. "dedi.

 

"Sporculara çaylar ücretsiz"

Spor tesisinin tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu vurgulayan Gündüz " Sporseverlerle birlikte gelen konuklarımıza çaylar tesisimizin ikramı olacak. Yani kafeteryada çaylar tamamen ücretsiz olacak. Yaklaşık 100 kişilik kafeteryada vatandaşlarımız Lig Tv maçlarını izleme imkânı da bulabilecek. Aynı zamanda hizmete girmemizle birlikte 4 kişiye iş imkân sağlayacağız."ifadelerini kullandı.

"Ödüllü turnuvalar düzenlenecek"

Uzun yıladır halı saha tecrübesinin olduğunu işaret eden Gündüz " Yeni tesisimizde sporseverlerimiz daha çok eğlenecek. Geçmiş yıllarda yüzlerce sporcunun katıldığı ödüllü turnuvalar düzenlendiği gibi tesisimiz bitmesiyle birlikte yıl içerisinde ödüllü turnuvalar düzenleyeceğiz. Bu vesile ile hem sporcular hem de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği turnuvalarda vatandaşlarımızın sevincine ortak olacağız."


Önümüzdeki ayın 15'nde hizmete girmesi beklenen tesiste maç yapmak isteyen sporcular 0544 462 24 64 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek.

 

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.